Ελάτε στo ΜέτσοβοΚαθημερινές

Όλοι ονειρεύονται το τέλειο ΣΚ ή ακόμα καλύτερα το τέλειο ΠΣΚ! Και αν το τέλειο ΠΣΚ δεν είναι ΠΣΚ αλλά ΤΠΠ; Ή ΔΤΤ; Όχι για έναν αλλά για πολλούς λόγους.

Αυτό που θελουμε να πούμε είναι ότι η απόδραση στον προορισμό που θα επιλέξεις μπορεί να είναι πιο ιδανική από ότι έχεις φανταστεί αν επιλέξεις να τον επισκεφτείς οποιαδήποτε άλλη ημέρα μέσα στην εβδομάδα και όχι Σαββατοκύριακο .

Κάνε εικόνα πόσες φορές έχεις ξεκινήσει για κάπου Παρασκευή απόγευμα μετά την δουλειά και μέχρι να βγεις από την πόλη στην εθνική οδό έχεις ξοδέψει δυο ώρες από τον χρόνο σου κολλημένος στην κίνηση , δοκιμάζοντας τα νεύρα σου. Στα διόδια συνήθως σε περιμένουν ουρές αυτοκινήτων και φτάνεις στον προορισμό σου αργότερα από ότι υπολόγιζες.

Όπως είναι αυτονόητο η αυξημένη επισκεψιμότητα έχει ανεβάσει αισθητά τις τιμές στα καταλύματα και η παροχή υπηρεσιών στα εστιατόρια και τα καφέ είναι υποδεέστερη όταν είναι φίσκα στον κόσμο . Είναι πολύ πιθανό αν όχι σίγουρο πως δεν θα βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις και θα αναγκαστείς να περιμένεις πότε θα αδειάσει κάποιο όρθιος σε κάποια άκρη.

Το ίδιο ισχύει αν εκεί που θα πας θελήσεις να κάνεις κάποιες δραστηριότητες αναψυχής καθώς οι θέσεις σαφώς και θα είναι μετρημένες αν ακόμα υπάρχουν.

Σε όλα αυτά υπολόγισε ότι ζούμε εποχή Covid-19 άρα όσο πιο πολλοί τόσο περισσότερο ρισκάρεις να κολλήσεις τον ιό με απρόβλεπτες συνέπειες .

Όλα αυτά γίνονται πολύ ευκολότερα αν επιλέξεις αντί για το κλασικό ΣΚ η ΠΣΚ να επισκεφτείς τον αγαπημένο σου προορισμό ΔΡ-ΤΡ-ΤΤ ή ΤΤ-ΠΜ-ΠΣ δηλαδή οποιαδήποτε άλλη ημέρα εκτός από ΣΚ!

Οι τιμές στα καταλύματα είναι πολύ χαμηλότερες και έτσι μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα ή να παρατείνεις την διαμονή σου.

μέτσοβο από ψηλά drone
φαγητό στο μέτσοβο

Δεν χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι στα ρεστοραν ή οπουδήποτε αλλού ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οπωσδήποτε πιο υψηλές .

Και καλύτερα θα περάσεις και πιο λίγα χρήματα θα ξοδέψεις και θα αποφύγεις τις ορδές επισκεπτών που συρρέουν στους τουριστικούς προορισμούς τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Για σκέψου το :)